2020-12-18 12:37:26• hírek • közlemény

Ajándékozz egy kosárnyi helyit!

A világjárvány egy sor nehézség elé állította az egész világot, de ugyanakkor egy fontos dologra is felhívta a figyelmünket: felelősséggel tartozunk egymásért!

A Szatmári Falugazdászok célja, hogy a segítségnyújtás, adományozás egy természetes folyamattá váljon. Különösen ebben a rendkívüli időszakban van szükség arra, hogy egymásról gondoskodjunk.


Ennek megfelelően a Máltai Szeretetszolgálat, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Helyi Tanács Közterületfenntartó Intézménye és a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület összefogással próbál segíteni a helyi közösség rászorulóin, annak érdekében, hogy minél több hátrányos helyzetű család asztalára kerüljön egészséges étel, nemcsak az ünnepek közeledtével, hanem az év minden napján.


Szatmárnémeti piacain szombattól kezdődően az erre kijelölt helyeken lehet az adományokat elhelyezni: zöldséget, gyümölcsöt, amelyek feleslegessé váltak a gazdák számára, vagy éppen a piacon megvásárolt portékákat is itt adhatják le azok, akik jótékonykodni szeretnének.


Az összegyűlt adományokat a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai gyűjtik össze naponta, így jut el majd a szatmáriak segítsége egyenesen a rászoruló családok asztalára.


A gyűjtőpontok szombaton nyílnak meg: 9 órakor a Nagypiacon, 10 órakor a Kispiacon, illetve 11 órakor a Szamos-piacon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: